Όροι χρήσης

   

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Όροι χρήσης ιστοσελίδας metrongr.com

ΓΕΝΙΚΑ

Το www.metrongr.com αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Metron Group Ι.Κ.Ε. Η περιήγηση και η χρήση του Καταστήματος συνεπάγεται ανεπιφύλακτα τη ρητή συγκατάθεση και συμφωνία σας με τους παρακάτω όρους, γι' αυτό σας παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεχτικά. Ο Πωλητής μπορεί να τροποποιήσει τους όρους των συναλλαγών ,που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες που προκύπτουν από το περιβάλλον δραστηριότητας του. Σε κάθε περίπτωση υποχρεούται να προβαίνει σε ενημέρωση των χρηστών μέσω της παρούσας ιστοσελίδας για τροποποιήσεις των όρων αυτών. Τέλος οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων ισχύει για νέες παραγγελίες και όχι για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα σε προγενέστερη στιγμή.

Ευθύνη εταιρίας
Η Εταιρία, χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της Εταιρίας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη/ χρήστη εξ’ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
Η Εταιρία σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη και άνευ λαθών παροχή των υπηρεσιών και του περιεχομένου της, ούτε ακόμη την έλλειψη «ιών», είτε πρόκειται για το Δικτυακό της τόπο, είτε για κάποιο άλλο ιστότοπο ή server μέσω των οποίων λαμβάνετε το περιεχόμενο της.

Υποχρεώσεις και Δικαιώματα Χρήστη
Ο Χρήστης του Καταστήματος με την πλοήγηση του σε αυτό συνεπάγεται ότι συμφωνεί και αποδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το υλικό της ιστοσελίδας με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκτός του να ενημερωθεί σχετικά με τα προϊόντα που εκθέτει ο Πωλητής ή και να παραγγείλει αυτά. Επίσης ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να αναμεταδώσει της πληροφορίες αυτές με ηλεκτρονικό ή έντυπο τρόπο με σκοπό την κοινοποίηση τους σε τρίτους εφόσον ο Χρήστης πιστεύει ότι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Το Κατάστημα αποτελεί τον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Πωλητή. Τα προϊόντα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες, οι εικόνες και γενικά όλο το περιεχόμενο αλλά και η δομή των ιστοσελίδων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Πωλητή και προστατεύονται από τις διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου όσο και των ευρωπαϊκών και διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά , downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Η αναπαραγωγή , επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο με προηγούμενη έγγραφη άδεια του Πωλητή ή άλλου νομίμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα ονόματα, οι εικόνες , τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τον Πωλητή ή και το Κατάστημα καθώς επίσης και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, αποτελούν αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του Πωλητή και του καταστήματος ή και των ως άνω τρίτων μερών και τελούν υπό την προστασία των ελληνικών , κοινοτικών και διεθνών νόμων περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής, πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ασφάλεια Συναλλαγών και Πλοήγησης - Προσωπικά Δεδομένα

α. Ασφάλεια Συναλλαγών και Πλοήγησης

Ο Πωλητής δεσμεύετε να παρέχει στο Χρήστη τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια των προσωπικών του δεδομένων κατά την πλοήγηση αλλά και την πραγματοποίηση των συναλλαγών του μέσω του Καταστήματος. Τα προσωπικά στοιχεία του Χρήστη αλλά και οι πληροφορίες σχετικά με τις συναλλαγές του στο Κατάστημα είναι ασφαλείς και απόρρητες. Αυτό επιτυγχάνετε χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους που προσφέρει η σημερινή τεχνολογία. Αναλυτικότερα:

Σύστημα εισόδου του Χρήστη μέσω ονόματος χρήστη και προσωπικού μυστικού κωδικού ασφαλείας.
Σε οποιοδήποτε στάδιο γίνεται μετάδοση απόρρητων προσωπικών δεδομένων γίνεται χρήση ειδικού προστατευμένου περιβάλλοντος.

β. Προσωπικά Δεδομένα

Τα προσωπικά στοιχεία του Χρήστη που ζητούνται στο Κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να διεκπεραιωθούν ομαλά οι παραγγελίες ή τα αιτήματα του, είτε για να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Πωλητή προς το Χρήστη και πάντα μόνο από ειδικά εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους του Πωλητή.

Εξόφληση παραγγελίας

Κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN : GR44 0172 6090 0056 0909 7665 403

EUROBANK ΙΒΑΝ: GR90 0260 2170 0003 1020 2244 593

ALPHA BANK IBAN : GR48 0140 3030 3030 0233 0001 220

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN : GR14 0110 7820 0000 7820 1295 504

Αποστολή Παραγγελίας

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες.

Τρόποι Αποστολής
Τα προϊόντα παραδίδονται με δικά μας μέσα εντός του νομού Λάρισας και με μεταφορική εταιρία επιλογής του πελάτη στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Κόστος Μεταφορικών

Κόστος μεταφορικών κατόπιν συνεννόησης.

Φωτογραφίες προϊόντων

Οι φωτογραφίες των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας, ενδέχεται να διαφέρουν από το προς πώληση προϊόν.